Veszélyes hulladék szállítás

Veszélyes hulladék szállítása: mikor szükséges?

veszélyes hulladék szállítását az előírásoknak megfelelően kell elvégezni – az alábbiakban arról lesz szó, mikor kell igényelni ezt a szolgáltatást.

veszélyes hulladék szállításával kapcsolatos szolgáltatások bárki számára elérhetőek, hiszen több cég is foglalkozik ezzel a feladattal. Sok esetben van, illetve lenne rá szükség, ám sokan nem tudják, mire is vonatkozik a “veszélyes hulladék” jelző, illetve mikor kell azt elkülöníteni a szokványos, úgynevezett kommunális hulladéktól.

Többféle veszélyeshulladék-típus is létezik, és mindegyik kiemelt figyelmet igényel mind az összegyűjtés, mind a szállítás során. Egészségügyi veszélyes hulladéknak minősülnek például a lejárt szavatosságú gyógyszerek, melyeket a gyógyszertárakban elhelyezett gyűjtőedényekben kell elhelyezni, de az injekciós tűk, vagy épp a használt kötszerek is ebbe a kategóriába tartoznak. A lakosság azonban ez utóbbiakat csak ritkán használja az otthonában, vannak azonban olyan veszélyes hulladéknak minősülő dolgok is, amelyek már az otthonainkban is könnyen előfordulhatnak.

veszélyeshulladék-szállítás

A lakásfelújítás például igen gyakori az utóbbi években, ez pedig rengeteg olyan hulladékot termel, amihez igénybe kell venni a veszélyeshulladék-szállítási szolgáltatást. A különféle építési veszélyes hulladékok – mint például az azbesztpala – speciális kezelést igényelnek, de ugyanide tartozik a maradék festék, illetve a festékes dobozok és vödrök elszállításának kérdése, sőt, a lakkozott és festett bútorok, illetve a bútorlapok is veszélyes hulladéknak minősülnek.

A háztartásokban ezeken felül is képződik még veszélyes hulladék; ide sorolhatjuk az akkumulátorokat és elemeket, az izzókat és a fénycsöveket, az elektronikai hulladékot, azaz a különféle berendezéseket, de a használt sütőzsiradék, illetve a fáradt olaj, valamint a használt gumiabroncsok esetében is szükséges a veszélyeshulladék-szállítási szolgáltatás igénylése.

Vegye Ön is igénybe veszélyeshulladék-szállítási szolgáltatásunkat! Áraink kedvezőek, a munkát az előírásoknak megfelelően végezzük el, és az újrahasznosításról, illetve a megfelelő kezelésről is gondoskodunk. Ha felkeltettük az érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Veszélyes hulladék bontás: jobb, ha ránk bízod a feladatot!

Veszélyes hulladék bontás, elszállítás megfizethető áron, megbízható cégtől! Mi segítünk megszabadulni a veszélyes hulladékoktól, méghozzá szakszerűen!
Régebben előszeretettel használták az azbeszt tartalmú építőanyagokat, ugyanis az anyag jó hangszigetelő és tűzálló. Azonban bebizonyosodott, hogy rendkívül ártalmas az egészségre, ugyanis az azbesztből származó porszemcsék a levegőbe kerülnek, és belélegezve rákos elváltozást okoznak.

Szerencsére napjainkban már szinte a világ minden táján tiltott is a használata, azonban sok olyan épület található még mindig hazánkban is, ami azbeszttartalmú palatetővel van fedve. Fontos, hogy ha ezek eltávolítására kerül sor, azt mindenképp olyan cég végezze, ami szakképzett a veszélyes hulladék bontás terén. A veszélyes hulladék bontás nem kivitelezhető biztonságosan megfelelő védőfelszerelés nélkül.

Veszélyes anyagok bontása, szállítása

Amíg az anyag ép, nem porladt, addig nem veszélyes az egészségre, viszont ha csak egy kis sérülés is éri, akkor a szemcséi a levegőbe kerülnek és ekkor válik veszélyessé: sajnos könnyen belélegezhető, és a tüdőbe jutva rákos elváltozásokat indít el. Ha a veszélyes hulladék bontása során nem használunk ellene védőfelszerelést, akkor szinte elkerülhetetlen az egészségkárosodás. A bontást csak szakember végezheti, megfelelő képesítéssel, szigorú óvintézkedések betartásával.

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik ezen a téren, így nyugodtan ránk bízhatod magad bármilyen veszélyes hulladék bontásával kapcsolatban. Legyen szó azbesztről, higanyról, purhabról vagy akár laborvegyszerekről, mi eltávolítjuk! A felsorolás nem teljes, a részletekről érdemes a megadott elérhetőségeinken érdeklődni. Megfizethető áron, rövid határidővel dolgozunk, így minden szempontból megéri hozzánk fordulni.
Ha sikerült felkeltenünk az érdeklődésedet a veszélyes hulladék bontás iránt, és szükséged lenne a szolgáltatásunkra, keress minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, és kérd részletes tájékoztatásunkat! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre akár még ma.

Veszélyes hulladék szállítás megbízhatóan, színvonalasan

Veszélyes hulladék szállítás egy szakképzett, tapasztalt csapat segítségével! Szabadulj meg az ártalmas hulladéktól szabályosan, környezetbarát módon!

Talán nem is gondolnád, mennyi használati tárggyal találkozol nap, mint nap, ami hulladék formájában ártalmas lehet az egészségre vagy a környezetre. Ide tartoznak többek között az egészségügyi hulladékok, valamint az építési hulladékok, de számtalan háztartási hulladékról is elmondható, hogy veszélyt jelenthet az emberekre, illetve az élővilágra. Ezeket szigorúan tilos az egyszerű háztartási szeméttel vegyíteni, ugyanis speciális kezelést igényelnek, ártalmatlanításnak kell alávetni azokat, hogy ne tudjanak kárt okozni. Az ilyen hulladékot tárolni és szállítani sem lehet a megszokott módon, a veszélyes hulladék szállítás külön szakterületnek minősül, melynek lehetőségeivel Neked is érdemes közelebbről megismerkedned.

 Veszélyes hulladék szállítás

Mivel otthon, vagy a munkád során is találkozhatsz olyan hulladékkal, amit nem dobhatsz ki egyszerűen a szemétbe, jó, ha tudod, hogy hova fordulhatsz segítségért és mire érdemes figyelned. A veszélyes hulladék szállítás csak a megfelelő engedélyek birtokában végezhető, speciális szaktudást követel (ADR szakképesítés), valamint a felszerelésnek és a járműnek is eleget kell tennie az előírásoknak. Ha szükséged van a szolgáltatásra, csakis olyan csapatban bízz, akik ezek mindegyikével rendelkeznek, hiszen ez garantálja, hogy a veszélyes hulladék szállítás biztonságosan és szakszerűen fog történni.

Mi valamennyi követelménynek eleget tudunk tenni, ismereteinket és felszereléseinket tekintve is a maximumot tudjuk nyújtani Neked. Munkánkat a legnagyobb szakmai elhivatottsággal végezzük, ezért fokozottan ügyelünk a szabályok betartására, mivel pontosan tudjuk, hogy a veszélyes hulladék szállítás rendkívül nagy felelősséggel jár.

Olvasd végig, hogy melyek azok a hulladéktípusok, amik megkövetelik a szakszerűen végzett veszélyes hulladék szállítást, és ha ez az a szolgáltatás, amire szükséged van, fordulj hozzánk bizalommal! Bátran keress fel minket akkor is, ha bizonytalan vagy valamilyen hulladékkal kapcsolatban, szívesen segítünk!

 • Kátránnyal szennyezett mezőgazdasági vegyi hulladékok
 • Egyéb (szervetlen) savak, lúgok
 • Higanytartalmú hulladékok, (fém)higany hulladékok
 • Veszélyes anyagokat tartalmazó szilárd hulladékok (gyógyszerek)
 • Egyéb (halogénmentes) szerves oldószerek, mosófolyadékok és anyalúgok
 • Maradék festékek, hígítók
 • Veszélyes anyagokat tartalmazó, hulladékká vált tonerek, festékpatronok
 • Purhabok, ragasztók, egyéb oldószerek és oldószer keverékek
 • Kiürült illóolajos fémhordók, hajtógázas spray flakonok
 • Olajos rongyok, papírtörlők, felitató anyagok
 • Üveggyapot (szigetelő)
 • Kiürült, illetve lejárt tűzoltó készülékek
 • Akkumulátorok (savas ólom)
 • Injekciós tűk, fecskendők, éles, szúró, vágó eszközök
 • Laborvegyszerek
 • Fáradt olajok
 • Préselt bútorlapok, lakkozott bútorok
 • Autógumik
 • Bontott nyílászárók
 • Festékes flakonok, dobozok
 • Olajat tartalmazó hulladékok
 • Háztartási elektronikai hulladékok

Elérhetõségek
Telefon:+36702995760
E-mail: imrekornyezetvedelmikft@gmail.com