Zöld hulladék szállítás

Miért éppen a zöldhulladék elszállítást válaszd?

Frissen vágott fű, gyomok, falevelek, lemetszett ágak? Többféle lehetőséged van megszabadulni ezektől, de mind közül a zöldhulladék elszállítással nyersz a legtöbbet!

Azzal bizonyára Te is pontosan tisztában vagy, hogy a kerti hulladék égetése Budapesten szigorúan tilos, elsősorban annak tűzveszélyes volta miatt. Nyilvánvalóan tudod azt is, hogy az illegális hulladéklerakás nem csak elcsúfítja a környezetet, hanem természeti károkhoz is vezethet, vagyis ez szintén több fronton problémás. De ha ennyi szabályozás van érvényben, akkor mégis mi legyen azzal a nagy mennyiségű zöldhulladékkal, ami a kert gondozása vagy tereprendezés alkalmával keletkezik?

Zöldhulladék szállítás, Zöldhulladék elszállítás

Bár megoldást jelenthet a komposztálás, az FKF zöldhulladék zsákjaiba is lehet ilyen jellegű hulladékot pakolni, sőt, ott van a zöldhulladék konténer rendelés lehetősége, mi mégis azt állítjuk, az egyszerű szállítás éri meg a legjobban, és nem csak azért, mert mi is ezzel foglalkozunk. Vegyük sorra, mivel kell számolnod, ha nem a profi zöldhulladék szállítás mellett döntesz, hanem valamelyik alternatív lehetőséget választod, és Te is meggyőződhetsz arról, hogy a legjobb, ha minket hívsz!

Zöldhulladék szállítás, Zöldhulladék elszállítás

Hiába hasznos, a komposztálásnak is vannak kihívásai

A házi komposztálás számtalan előnnyel kecsegtet ugyan, ám valójában megvannak a maga kihívásai, melyek miatt nem biztos, hogy mindenkinek megéri. Szigorúan be kell tartani, mi kerülhet az edénybe és mi nem, ez felel azért, hogy az eredmény valóban tápanyagdús, hasznos komposzt legyen. Ott van ezen felül a folyamattal járó kellemetlen szag, ami egy kisebb kertben igencsak kellemetlen lehet. Kérdés lehet ezen felül, hogy egy komolyabb kerti munkával járó mennyiséggel is elbír-e a komposztáló.

Nagyobb mennyiséget FKF zöldhulladék zsákokba rakni?

AZ FKF erre a célra szolgáló zsákjai viszonylag olcsón beszerezhetőek, és kisebb mennyiség esetén valóban talán ez a legegyszerűbb megoldás. Egy nagyobb kerttel járó munka azonban könnyedén kitermel néhány köbméternyi zöldhulladékot, melyet ilyen zsákokba rakni egyszerűen már nem éri meg. Ráadásul a zsákok nem bírják el a nehezebb hulladékot, a gallyak és különféle szúrós növények kiszakíthatják azokat, és fontos tudni azt is, hogy örökzöldet, dió zöldhulladékot egyáltalán nem szállítanak el ilyen módon.

Valóban a konténerrendelés volna a legegyszerűbb út?

Sokak szerint a zöldhulladék konténer rendelésénél nincs egyszerűbb megoldás, valójában azonban akadnak nehezítő körülmények és az árakra is nagyon kell figyelni. Egy szűk kapun nem fér be a teherautó, ebben az esetben területfoglalási engedélyre van szükség, de önmagában a konténer megpakolása nehézséget okozhat. Ha túl kicsi a konténer, nem fér bele minden, nagyobb méretért fizetni pedig felesleges, az optimális méretet eltalálni igazi kihívás.

Hiába hasznos, a komposztálásnak is vannak kihívásai</p>
<p>A házi komposztálás számtalan előnnyel kecsegtet ugyan, ám valójában megvannak a maga kihívásai, melyek miatt nem biztos, hogy mindenkinek megéri. Szigorúan be kell tartani, mi kerülhet az edénybe és mi nem, ez felel azért, hogy az eredmény valóban tápanyagdús, hasznos komposzt legyen. Ott van ezen felül a folyamattal járó kellemetlen szag, ami egy kisebb kertben igencsak kellemetlen lehet. Kérdés lehet ezen felül, hogy egy komolyabb kerti munkával járó mennyiséggel is elbír-e a komposztáló.</p>
<p>Nagyobb mennyiséget FKF zöldhulladék zsákokba rakni?</p>
<p>AZ FKF erre a célra szolgáló zsákjai viszonylag olcsón beszerezhetőek, és kisebb mennyiség esetén valóban talán ez a legegyszerűbb megoldás. Egy nagyobb kerttel járó munka azonban könnyedén kitermel néhány köbméternyi zöldhulladékot, melyet ilyen zsákokba rakni egyszerűen már nem éri meg. Ráadásul a zsákok nem bírják el a nehezebb hulladékot, a gallyak és különféle szúrós növények kiszakíthatják azokat, és fontos tudni azt is, hogy örökzöldet, dió zöldhulladékot egyáltalán nem szállítanak el ilyen módon.

A profi zöldhulladék szállítás ezekkel szemben csupa előny

Ha ezt a megoldást választod, nem kell aggódnod a zöldhulladék összetétele és mennyisége miatt, bármit elszállítunk. Neked nincs semmilyen teendőd, ha hívsz minket, jövünk és megszabadítunk mindenféle hulladéktól, ami a kerti munka során összegyűjt. Azt tudtad, hogy a zöldhulladék elszállítás engedélyköteles tevékenység? Ha minket választasz, nyugodt lehetsz afelől, hogy szakszerűen, a szabályoknak megfelelően lesz elvégezve a munka, hiszen nem csak a szükséges engedélyünk, hanem a tapasztalatunk is megvan a profi munkához.

Ez az a megoldás, amire szükséged van? Fordulj hozzánk bizalommal elérhetőségeink valamelyikén, és egyeztessük a részleteket, hogy mielőbb megszabadulhass a zöldhulladéktól!

Zöldhulladék szállítás: segítség a hobbikertészeknek

A zöldhulladék szállítás minden kerttulajdonos számára hasznos szolgáltatás. Bízd ránk a munkát, hogy Neked csak a kertészkedés öröme maradjon!

A kertészkedés sokak számára nem fárasztó munkát jelent, hanem egyenesen egy hobbi, amivel jól esik foglalatoskodni. Azonban ahhoz, hogy élvezni lehessen az eredményt is, nem elegendő lenyírni a füvet és lemetszeni a gallyakat, a kert gondozása közben keletkező hulladékról is gondoskodni kell. Ez viszont olyan feladat, amit nem lehet és nem is kell egyedül csinálni, ezért a hobbikertészeknek is jól jön egy kis segítség, méghozzá zöldhulladék szállítás formájában.

zöldhulladék szállítás

Ha Te sem szeretnéd, hogy elcsúfítsa a kertet a növényi hulladék, ugyanakkor fontosnak tartod, hogy szabályosan járj el, profi segítségre van szükséged. Szakszerű zöldhulladék szállítás segítségével gyorsan, egyszerűen szabadulhatsz meg a növényi hulladéktól, és nem marad más, csak a rendezett, gyönyörű kert.

Fordulj hozzánk bizalommal, és vedd igénybe szolgáltatásunkat, ha pontosan erre a szolgáltatásra van szükséged!

Zöldhulladék-elszállítás a szabályoknak megfelelően

Zöldhulladék-elszállítás szabályosan és szakszerűen, amivel nem csak a saját dolgodat könnyíted meg, hanem a környezetnek is jót teszel!

Akár a saját kertedre gondolsz, akár közterületen lévő parkokra, a zöldterületek Számodra is csak akkor szépek, ha rendezettek. A szakszerű karbantartás magába foglalja a fűnyírást, metszést, gallyazást és fakivágást, ezek a legalapvetőbb teendők ahhoz, hogy a növények egészségesen fejlődjenek és esztétikai értéküket is megőrizzék. A növények ápolásának azonban természetes velejárója, hogy rengeteg zöldhulladék keletkezik, amiről szintén gondoskodni kell, méghozzá szabályosan. Ilyenkor az egyetlen okos megoldás a szakszerű zöldhulladék-elszállítás, ezért Neked is ajánljuk szolgáltatásunkat!

Sajnos a szervezett zöldhulladék-elszállítás nincs mindenhol megoldva, a szolgáltatás akadozik vagy egyáltalán nem érhető el.

 Zöld hulladék szállítás

A növényi hulladékot elhagyott területen lerakni szigorúan tilos, ahogy az égetés is sok helyen szabálytalan. Nagy mennyiségű zöldhulladékot még akkor sem tudsz komposztálni, ha igazán elszánt vagy, így egyetlen megoldás marad csupán; keresni egy csapatot, akik vállalják a zöldhulladék-elszállítást. Miért érdemes éppen ránk bíznod ezt a feladatot?

Mi gondoskodunk róla, hogy a növényi hulladék a megfelelő helyre, vagyis egy olyan lerakó telepre kerüljön, ahol szakszerűen kezelik. A zöldhulladékból jó minőségű komposzt készül a megfelelő technológiával, vagyis rendkívül környezetbarát megoldást választasz, ha igénybe veszed szolgáltatásunkat. A zöldhulladék-elszállítás velünk nem csak szakszerűen zajlik, hanem gördülékenyen is, hiszen maximális hatékonyságra törekszünk. Munkánkat megbízhatóan, mindig az előre egyeztetett feltételekkel végezzük, így biztos lehetsz benne, hogy nem ér váratlan meglepetés. Tudjuk, hogy növényi hulladék elsősorban a tavasztól őszig tartó időszakban termelődik, de télen is szükség lehet a zöldterület karbantartására, ezért nálunk a zöldhulladék-elszállítás egész évben elérhető.

Segítünk megszabadulni a növényi hulladéktól gyorsan és egyszerűen, teljesen szabályosan! Vedd fel velünk a kapcsolatot, és egyeztessük a zöldhulladék-elszállítás időpontját!


Elérhetõségek
Telefon:+36702995760
E-mail: imrekornyezetvedelmikft@gmail.com