Egészségügyi veszélyeshulladék-szállítás: ezt is megoldjuk!

2022. júl 25. | Blog, Egészségügyi veszélyeshulladék-szállítás, Veszélyes hulladék szállítás

Az egészségügyi veszélyeshulladék-szállítás nem sokban különbözik más veszélyes anyagok szállításától – ezt is komolyan kell venni!

A kórházakban, orvosi rendelőkben és más, az egészségügyhöz tartozó intézményekben rengeteg hulladék keletkezik, amelyek egy része ugyan kommunális, egy másik, jóval nagyobb része azonban veszélyes hulladéknak számít, amelyet külön kell gyűjteni, és a szállítását is speciális körülmények között kell megoldani. Ilyen hulladék például az injekciós tű, vagy a maradék gyógyszerek, de tulajdonképpen bármi, ami egészségügyi kockázatot jelent.

Az egészségügyi veszélyeshulladék-szállítást tehát mindenképp szakértőkre kell bízni, hogy minimális kockázatot se jelenthessen a környezetre és az emberek egészségére. Cégünk természetesen ezt a feladatot is vállalja, méghozzá kedvező áron és minden előírást betartva!

Ha egészségügyi veszélyeshulladék-szállítás, cégünk a rendelkezésedre áll! Vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, tedd fel kérdéseidet, és kérj árajánlatot is!


Elérhetõségek
Telefon:+36702995760
E-mail: imrekornyezetvedelmikft@gmail.com