Országos lomtalanítás

Hogyan érdemes nekifogni a lomtalanításnak?

Bizonyos időközönként érdemes beiktatni egy lomtalanítást, melynek során megszabadulsz a feleslegessé vált dolgaidtól. De hogyan érdemes ezt kivitelezni? 

Amikor túl nagy a káosz a lakásban, semminek nincs meg a helye és szinte lehetetlenné vált a rendrakás, az azt jelzi, hogy eljött az ideje a lomtalanításnak. Erre sokan – érthető módon – nehezen veszik rá magukat, pedig rengeteget tud javítani az életminőségen. Ha már elhatároztad magad, de azt sem tudod, hogy fogj neki, olvass tovább néhány hasznos tippért! 

lom elszállítás

Hagyj időt! 

A lomtalanítás nem megy gyorsan. Bármennyire is jó lenne, egy-két óra alatt nem fog menni, ne kezdj neki olyankor, amikor nem tudsz rá elég időt szánni! Ha kapkodnod kell, az csak még nagyobb káoszhoz vezet, aminek következtében legközelebb még nehezebben kezdesz majd hozzá a művelethez.

Haladj sorban!

A legjobb, ha minden helyiséget és minden szekrényt átnézel. Ezt érdemes sorban végezni, hogy semmi ne maradjon ki, illetve, hogy ne az egész lakásban legyen rendetlenség, hanem mindig csak egy helyen. Amit nem dobsz ki, azt tisztán tedd vissza és a polcokat is törölgesd le, így egyúttal egy alapos nagytakarítást is beiktathatsz és két legyet üthetsz egy csapásra!

Ami felesleges, azt ne kíméld! 

Sokan elkövetik azt a hibát lomtalanításkor, hogy továbbra is túl sok szükségtelen dolgot tartanak meg. Persze jól át kell gondolni, hogy nehogy véletlenül olyat dobj ki, ami még kell vagy amihez fontos emlék fűz, de ha látványos eredményt szeretnél elérni, nem szabad kíméletesnek lenned. Amire nincs szükséged, attól szabadulj meg, hiszen az a legfontosabb, hogy jól érezd magad az otthonodban!

Időben gondoskodj a lom elszállításról! 

És végül, de nem utolsó sorban, a lom elszállításáról is gondoskodnod kell, hiszen, ha nagy mennyiségű holmit selejtezel ki, azt nem lehet a háztartási hulladékgyűjtőben elhelyezni. Rendelj konténert, ez nem megfizethetetlen kiadás, viszont lehetővé teszi, hogy szabályosan tudd elszállíttatni a lomokat.

Amennyiben megbízható szolgáltatásra van szükséged lom elszállításhoz, fordulj hozzánk bizalommal, mi mindenben segítünk!

A lomtalanítással ne várj tovább, ha kifogytál a tárolóhelyből!

lomtalanítással helyet tudsz felszabadítani és megszabadulni a kacatoktól! Gyűjtsd össze a lomokat, hívj minket és elszállítunk mindent!

Minden garázsban, padláson, udvaron és szekrényben árválkodnak olyan használati tárgyak, amik már nem jók semmire. Törött, régi, elromlott vagy csak megunt dolgok ezek, amiket nem lehet a kukába dobni és csak a szabad helyet foglalják. Nem szeretnél garázs vásárt rendezni és arra sincsen időd, hogy egyenként eladogasd a már egyébként is értéktelen tárgyakat? Szükséged van a helyre, de a kacatok egyre csak gyűlnek? A megoldás egyszerű, rendeld meg a lomtalanítást! Ne várj a következő, hivatalos eseményre, vedd igénybe a mi szolgáltatásunkat! A lomtalanítás mindenre vonatkozik, amit nem szeretnél tovább őrizgetni. Itt az ideje, hogy több hely legyen az otthonodban!

lomtalanítás

A lomtalanításhoz egyeztess szabad időpontot a kollégáinkkal a honlapunkon szereplő telefonszámon vagy akár emailben! Mi igazodunk a Te idődhöz és gyorsan megszabadítunk a már feleslegessé vált, használt holmiktól!

A lomtalanítás velünk egyszerűbb, mint hinnéd!

Lomtalanítás akkor és úgy, ahogyan Neked van rá szükséged! Bízd ránk a feladatot, szabadulj meg a kacatoktól egyszerűen!

Évről-évre elérkezik az idő, amikor szervezett lomtalanítás keretein belül lehet kidobni a leselejtezett holmikat. Sokan élnek ezzel a lehetőséggel, de talán már Te is jártál úgy, hogy olyan dolgokat is szerettél volna kidobni, amiket a szabályok szerint nem lehet, vagy egyszerűen csak nem volt alkalmas a kitűzött időpont. Ha ennél egyszerűbb és rugalmasabb megoldást keresel, vedd igénybe szolgáltatásunkat!

A lomtalanítás velünk előre egyeztetett időpontban történik, akkor, amikor Neked a legjobb.

Országos lomtalanítás

Ha a nagytakarítás alkalmával selejtezni is tervezel vagy költözés előtt szeretnél megszabadulni azoktól a holmiktól, amiket már nem használsz, mi rendelkezésedre állunk. Amennyiben olyan hulladékot is szeretnél kidobni, amit a megszokott módon tilos, mi abban az esetben is tudunk Neked segíteni.

Lépj velünk kapcsolatba és bízd ránk a lomtalanítást, hiszen így senkihez és semmihez nem kell igazodnod, mi alkalmazkodunk Hozzád!


Elérhetõségek
Telefon:+36702995760
E-mail: imrekornyezetvedelmikft@gmail.com