Palatető elszállítás: bízd szakértőkre!

2022. aug 25. | Blog, Palatető elszállítás

palatető elszállítása – illetve az azt megelőző bontás – akár súlyos egészségügyi kockázatot is jelenthet, ha azbesztpaláról van szó!

Azbeszt tartalmú alapanyagokat nagyon hosszú időn át használtak az építkezéseken, hiszen az azbeszt rengeteg előnyös tulajdonsággal rendelkezik, így például tűzálló is, ám akad egy komoly hátránya is: rákot okoz. Ezt persze csak később ismerték fel, de napjainkban már a világ nagy részén be van tiltva a használata, ám sajnos még mindig sok régi épületben található meg hazánkban is, ám a leggyakoribb az úgynevezett azbesztpala, amelyet tetőfedésre használtak, és aminek elbontását mindenképp érdemes szakértőkre bízni, mert az apró szemcséinek belélegzése súlyos megbetegedést okoz, és persze a palatető elszállítását is szakszerűen kell megoldani.

A palatető elszállítása, illetve a bontás szakértelmet és speciális felszerelést igényel. Ha a műveletet házilag, védőfelszerelés és megfelelő elővigyázatosság nélkül végezzük, szinte biztos, hogy nem kerüljük el az anyag belélegzését. Még a teljesen ép, sérülésmentes, ám azbeszttartalmú anyagok is súlyos veszélyt jelentenek az egészségre, azonban az azbeszt hajlamos porladni, illetve idővel egyre sérülékenyebbé válik. Ebben az állapotában már folyamatosan a levegőbe kerülnek az apró szemcséi, és elkerülhetetlenné válik a belélegzésük. A palatető elszállítása és bontása kizárólag megfelelő felkészültség mellett végezhető, a műveletet pedig egy erre szakosodott cégre kell bízni.

Amennyiben veszélyes hulladék, például palatető elszállításához keresel megbízható partnert, nálunk a lehető legjobb helyen jársz! Cégünk kedvező árakkal áll rendelkezésedre, és az azbeszt mellett más veszélyes anyagokkal kapcsolatban is számíthatsz ránk, mint például a kátrány, a higany, vagy a napjainkban is gyakori üveggyapot.

Amennyiben bővebb tájékoztatást szeretnél kérni a palatető elszállításával kapcsolatban, illetve, ha szeretnéd cégünket megbízni ezzel a feladattal, fordulj hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!


Elérhetõségek
Telefon:+36702995760
E-mail: imrekornyezetvedelmikft@gmail.com